Ρωσία: 18χρονος τσακώθηκε με τη γιαγιά του και σε αμόκ γάζωσε στάση λεωφορείου

-

Ένας 18χρονος Ρώσος άνοιξε πυρ εναντίον λεωφορείου και ατόμων που περίμεναν στην στάση, στην πόλη Μπορ του Νόβγκοροντ (δυτική Ρωσία, στο γεωγραφικό πλάτος της Εσθονίας).

Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίσθηκαν. Νεκρή είναι η γιαγιά του δράστη, ένας γείτονας που προσπάθησε να τον σταματήσει όταν διαπληκτιζόταν με τη γιαγιά του και ένας πολίτης που περίμενε στη στάση το λεωφορείο. Οι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και ήταν ή περαστικοί ή επιβάτες του λεωφορείου ή περίμεναν κι εκείνοι στη στάση.

Δράστης είναι ο 18χρονος Δανιήλ Μονάχοφ που διέφυγε με αυτοκίνητο και αναζητείται. Η αστυνομία με ανακοίνωση της κάλεσε τους κατοίκους της πόλης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ενδέχεται ο έφηβος να έχει δύο όπλα και 40 σφαίρες

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.