19χρονος Πακιστανός φέρεται να ασέλγησε σε 5χρονη στο Κορωπί

-

Ένας 19χρονος αλλοδαπός που εργάζεται σε ιππικό όμιλο στο Κορωπί, φέρεται να παρέσυρε ένα 5χρονο κοριτσάκι που είχε πάει εκεί με τη μητέρα του για να διασκεδάσουν. Την ώρα που η μητέρα του βρισκόταν σε άλλο σημείο, ο Πακιστανός εργαζόμενος προσπάθησε σύμφωνα με την καταγγελία να ασελγήσει εις βάρος του παιδιού.

Όταν το κοριτσάκι ξαναβρέθηκε κοντά στη μητέρα του, της περιέγραψε ασελγείς πράξεις και εκείνη επικοινώνησε με τον πατέρα του παιδιού και προέβησαν σε καταγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr ο 19χρνος προσπάθησε να το σκάσει αλλά τον κυνήγησε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και τον ακινητοποίησε.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή ο οποίος και διέταξε την προφυλάκιση του ενώ οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που χειρίζονται με λεπτότητα και προσοχή την υπόθεση διερευνούν αν έχει κάνει κάτι παρόμοιο και με άλλα παιδιά. Ο Πακιστανός φέρεται να ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.