Ο Τζόνσον εξακολουθεί να νοσηλεύεται

Ο Τζόνσον εξακολουθεί να νοσηλεύεται

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και συνεχίζει να ηγείται της κυβέρνησης

Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ ο Τζόνσον υποβάλλεται σε εξετάσεις στο νοσοκομείο St Thomas στο κεντρικό Λονδίνο για τα επίπονα συμπτώματα του κορονοϊού που παρουσιάζει για πάνω από δέκα μέρες, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός δήλωσε νωρίτερα σήμερα πως το ηθικό του είναι υψηλό και συνεχίζει να κρατά τα ηνία της κυβέρνησης.

«Εξακολουθεί να είναι στο νοσοκομείο υπό παρακολούθηση, ενημερώνεται τακτικά για τις εξελίξεις και συνεχίζει να ηγείται της κυβέρνησης», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Ράαμπ, που προήδρευσε σήμερα της κυβερνητικής συνεδρίασης για την αντιμετώπιση του Covid-19, αντί για τον Τζόνσον.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι