27 τα σημερινά κρούσματα -τα 9 "εισαγόμενα"

-

Στα 27 είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας. Από αυτά τα τέσσερα εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Επίσης

Τα 4 εξ αυτών εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Άλλα πέντε αφορούν επισης σε τουρίστες που δεν ελέγχθηκαν κατά την είσοδο και ένιωσαν αδιαθεσία, οπότε έκαναν τεστ σε κέντρα υγείας σε διάφορες περιοχές της χώρας. Κατά συνέπεια τα εισαγόμενα είναι συνολικά 9.

Τα υπόλοιπα 18 καταγράφηκαν στους εξής νομούς: 8 στην Αττική, 5 στη Θεσσαλονίκη, 2 στα Γρεβενά, 1 στην Ξάνθη, 1 στην Καστοριά, 1 στην Πάρο

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων διαμορφώνεται στα 3.910, εκ των οποίων τα 1.051 (26.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 2.024 (51.8%) σχετίζονται με ήδη γνωστό κρούσμα. Τα υπόλοιπα (21,3%) είναι τα λεγόμενα "ορφανά", δηλαδή αγνώστου πηγής μετάδοσης.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.