33χρονος εργαζόμενος τραυματίσθηκε βαριά από στύλο της ΔΕΗ

-

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή του Ροδακίνου (νοτίως του Ρεθύμνου), με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ένας ανειδίκευτος εργάτης.

Ο άνδρας δεν είναι υπάλληλος της ΔΕΗ, αλλά της εταιρίας που έχει συνάψει σύμβαση με την ΔΕΔΗΕ για την κατασκευή δικτύων της ΔΕΗ.

Το ατύχημα φέρεται να έγινε την ώρα που ο εργαζόμενος επιχειρούσε μαζί με συναδέλφους του να εγκαταστήσουν ένα ξύλινο στύλο της ΔΕΗ. Άγνωστο υπό ποίες ακριβώς συνθήκες, ενώ είχαν στήσει τον στύλο κάπως σταθερά, αυτός απότομα μετακινήθηκε και χτύπησε βίαια και εκτίναξε κυριολεκτικά τον άνδρα επάνω σε σταθμευμένο φορτηγό.

Ο τραυματίας αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου και από κει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, φέροντας τραύματα σε όλο του το σώμα, καθώς και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.