35 θάνατοι, 1.914 κρούσματα, 228 διασωληνωμένοι

-

Ιδιαίτερα αυξημένοι και σήμερα οι θάνατοι, καθώς καταλήγουν ο ένας μετά τον άλλο οι τρόφιμοι γηροκομείων της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Τα κρούσματα είναι σχετικά λιγότερα από το αναμενόμενο –όπως κάθε Σαββατοκύριακο– λόγω των αργιών και του περιορισμένου αριθμού εργαζομένων στα ιδιωτικά εργαστήρια και στον ΕΟΔΥ.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ, από τα 1.914 νέα κρούσματα, τα 39 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στα σύνορα και στο αεροδρόμιο. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι πλέον 56.698.

Παράλληλα, 228 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 66 έτη.  Τέλος, έχουμε 35 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους τις τελευταίες 24 ώρες και 784 θανάτους συνολικά στη χώρα. Πολλοί από τους χτεσινούς και σημερινούς νεκρούς δεν πέθαναν στις ΜΕΘ, αλλά σε κοινές κλίνες.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.