44 τραυματίες στην Κίνα από «τσουνάμι» σε πισίνα

-

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σε πάρκο νερού στην Κίνα, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το σύστημα της πισίνας που δημιουργεί τεχνητά κύματα δε λειτούργησε σωστά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μίνι «τσουνάμι».

Από το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο Shuiyun Water Park στις 29 Ιουλίου, τραυματίστηκαν 44 άνθρωποι. Στο βίντεο που τραβήχτηκε από επισκέπτες της πισίνας, βλέπουμε τον κόσμο να κολυμπά αμέριμνος, όταν ξαφνικά ένα τεράστιο τεχνητό κύμα που θυμίζει τσουνάμι, τους χτυπά με φόρα και τους παρασέρνει.

Επικρατεί χάος με τον κόσμο να φωνάζει και να προσπαθεί να προστατευθεί. Αμέσως μετά το ατύχημα, στο βίντεο φαίνεται μια τραυματισμένη γυναίκα να έχει ξαπλώσει στο έδαφος, ενώ τρέχει αίμα από τα γόνατά της

Ένας εκπρόσωπος του πάρκου νερού μιλώντας σε τοπικά μέσα είπε ότι το «τσουνάμι» προκλήθηκε από μηχανική βλάβη, η οποία επιδιορθώθηκε αφού έκλεισε ο χώρος κι ότι τραυματίστηκαν 10 άτομα. Σύμφωνα όμως με τις αρχές της χώρας, 44 άτομα τραυματίστηκαν. Τρία από αυτά χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με κατάγματα και εκδορές.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.