Αιγύπτιοι έμποροι μαναβικής κρατούσαν όμηρο Κρητικό εργαζόμενο

-

Αιγύπτιος έμπορος στη Λαχαναγορά του Ρέντη, απήγαγε με τη βοήθεια τριών συμπατριωτών του έναν υπάλληλό του, 35χρονο Κρητικό, τον οποίο και κατηγορούσε από ημερών ότι του χρωστούσε 20.000 ευρώ.

Ο Κρητικός, από την αποθήκη στην οποία τον έκλεισαν οι Αιγύπτιοι, τηλεφώνησε σε συγγενείς του ζητώντας χρήματα, γιατί οι αλλοδαποί του είπαν ότι δεν θα τον αφήσουν ελεύθερο αν δεν τους ξεχρεώσει. Οι οικείοι του αντελήφθησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, οπότε ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και συνέλαβαν τους τέσσερις Αιγυπτίους με την κατηγορία της αρπαγής κατά συναυτουργία. Οι ίδιοι επέμειναν ότι ο υπάλληλος τους χρωστούσε χρήματα, και οι αστυνομικοί είπαν ότι αν υπάρχει τέτοιο ζήτημα, πρέπει να λυθεί με μήνυση και όχι με ομηρία.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.