Αλεξανδρούπολη: Κι άλλος γάμος 200 ατόμων κορονόσπαρτος;

-

Μετά τη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες νέος συναγερμός σήμανε με κρούσμα κορονοϊού σε 27χρονη που είχε παρευρεθεί σε γάμο στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, evros-news.gr, η νεαρή συγγενής των νιόπαντρων (που διαμένει μόνιμα σε άλλη περιοχή), βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη ειδικά για το γάμο. Λίγη ώρα μετά την τέλεση του γάμου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος, η νεαρή ανέβασε πυρετό και έφυγε για να ξαπλώσει στο σπίτι συγγενών της.

Την Κυριακή το πρωί πήγε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και έδωσε δείγμα για το τεστ Covid-19 και τα αποτελέσματα το απόγευμα βγήκαν θετικά. Ενημέρωσε κάποιους φίλους της και τόσο χθες βράδυ όσο και σήμερα το πρωί, πάνω από 20 άτομα πήγαν επίσης στο Νοσοκομείο για να δώσουν δείγματα. Σύμφωνα με πληροφορίες όσοι πήγαν στο γάμο θα μείνουν σε καραντίνα 14 ημερών.

Παράλληλα ξεκίνησε η ιχνηλάτηση όσων ήρθε σε επαφή. Ευτυχώς, λόγω της αδιαθεσίας της δεν πήγε στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.