Συνελήφθη χθες, Σάββατο, καθηγητής σε σχολείο του Περιστερίου, έπειτα από καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση, που κατατέθηκε από γονείς 15χρονου μαθητή.

Άλλα τέσσερα άτομα άνω των 60 ετών αναζητούνται ως συνεργοί ή και αυτουργοί, για την υπόθεση κακοποίησης του αγοριού. Σύμφωνα με πληροφορίες το αγόρι κατέθεσε ότι κακοποιείτο από την ηλικία των 8 ετών στο σπίτι του 63χρονου καθηγητή και ότι μια φορά ο φερόμενος ως δράστης είχε φέρει άλλους 4 άνδρες περίπου ίδιας ηλικίας με εκείνον στο σπίτι του. Ο φιλόλογος και καθηγητής ειδικής αγωγής συνδεόταν με μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του μαθητή και για τον λόγο αυτό έχαιρε της εμπιστοσύνης των γονέων και ο ανήλικος πήγαινε αρκετές φορές στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί που προχώρησαν στη σύλληψη του καθηγητή έπειτα από το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του, κατάσχεσαν επίσης τον υπολογιστή, αλλά και το κινητό του.

  Συναγερμός στην Πολίχνη – Αυτοκτονία προσπαθεί να αποτρέψει η αστυνομία
Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.
  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.