Απειλές καταγγέλλει ο Καμμένος, ζητά ψήφο 180 βουλευτών για συμφωνία με ΠΓΔΜ

-
234

Εισαγγελική παρέμβαση για "απειλές και πιέσεις που δέχονται στελέχη και βουλευτές των ΑΝΕΛ από νεοφασίστες και μέλη εγκληματικών οργανώσεων", ζητά ο πρόεδρος του κόμματος και ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος.

Ο Πάνος Καμμένος προέβη στις εν λόγω δηλώσεις μετά την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Γραμματείας των ΑΝΕΛ.

Ανέφερε επίσης πως είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης τα κινητά τηλέφωνα των μελών των ΑΝΕΛ ώστε αν ελεγχθούν τα απειλητικά sms και e-mail.

Εξάλλου, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό η έγκριση της συμφωνίας με την πΓΔΜ, εάν και όταν έρθει στη Βουλή, να γίνει με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών.

Μετά από την ψηφοφορία για την πρόταση μόμφης της ΝΔ, για το Σκοπιανό, αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ ο βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος, σε αντίθεση με την κομματική γραμμή, ψήφισε «ναι", ενώ αποχώρησε και η πρώην εκπρόσωπος Τύπου, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Παράλληλα, αίσθηση προκάλεσε η σημερινή τοποθέτηση του αντιπροέδρου του κόμματος, Παναγιώτη Σγουρίδη που δήλωσε ότι «αν ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης, δεν θα τη δώσουμε». Επίσης, σχολιάζοντας τον ισχυρισμό του Δημήτρη Καμμένου ότι η συμφωνία με την ΠΓΔΜ είχε οικονομικά ανταλλάγματα, σημείωσε ότι «έγιναν κάποιες συζητήσεις και μπήκαν όλα στη ζυγαριά».