Απεβίωσε ο κύριος Aegean

-
180
Απεβίωσε ο κύριος Aegean

Απεβίωσε προ ολίγου σε ηλικία 78 ετών ο ο Θεόδωρος Βασιλάκης, βασικός μέτοχος της Aegean Air, ένας εκ των σημαντικότερων επιχειρηματιών της χώρας. Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται, μεταξύ άλλων: «O προέδρός μας ήταν για όλους μας η πηγή έμπνευσης από την πρώτη πτήση, τον πρώτο μας επιβάτη μέχρι σήμερα. Οι αξίες που πρέσβευε, όσο και το όραμά του θα συνεχίσουν να μας οδηγούν».

Στην ανακοίνωσή τους το Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της AEGEAN εκφράζουνε τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Ιδρυτή και Προέδρου της εταιρίας, Θεόδωρου Βασιλάκη. "O Προέδρος μας ήταν για όλους μας η πηγή έμπνευσης από την πρώτη πτήση, τον πρώτο μας επιβάτη μέχρι σήμερα. Οι αξίες που πρέσβευε, όσο και το όραμά του θα συνεχίσουν να μας οδηγούν" αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Ο Θεόδωρος Βασιλάκης έφυγε από τη ζωή σήμερα, Πέμπτη 17 Μαΐου, σε ηλικία 78 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο, στις 12:30, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην Κηφισιά. Η οικογένεια, αντί στεφάνων, παρακαλεί να γίνουν δωρεές για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης, στον λογαριασμό: ALPHA BANK IBAN: GR03 0140 1010 1010 0210 1161 787.

Κάτω από την επιχειρηματική «ομπρέλα» του Θεόδωρου Βασιλάκη βρίσκονταν οι ΤΕΧΝΟΚΑΡ ΑΒΕΕ, αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Seat, η ΒΕΛΜΑΡ ΑΒΕΕ, επίσημος διανομέας των αυτοκινήτων Ford, Volvo, Seat και Opel, η Autotechnica S.A., αντιπροσωπεία των εταιριών Hertz, Audi και Seat στη Βουλγαρία, και φυσικά η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Hertz Autohellas ΑΤΕΕM, η οποία αποτελεί και το μεγαλύτερο εθνικό franchise του ομίλου παγκοσμίως, ενώ πρόσφατα είχε αποκτήσει και την αντιπροσώπευση των αυτοκινήτων KIA και Hyundai. Ο επιχειρηματίας συμμετείχε μετοχικά σε 11 ακόμα εταιρείες, όπως η Πειραιώς Best Leasing ΑΤΕΕ και η Multifin Α.Ε., εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα.