Απίστευτη γκάφα Μπάιντεν – Μπέρδεψε τις εγγονές του και …ζωντάνεψε τον νεκρό γιο του

-

Τη μια γκάφα μετά την άλλη έκανε ο Μπάιντεν, μιλώντας σε υποστηρικτές του στη Φιλαδέλφεια, καθώς μπέρδεψε τις εγγονές του και τους παρουσίασε τον γιο του Μπο, ο οποίος έχει πεθάνει από το 2015.

«Ιδού ο γιος μου, Μπο Μπάιντεν, τον οποίο πολλοί από εσάς βοηθήσατε να εκλεγεί στη Γερουσία του Ντέλαγουερ. Ιδού η εγγονή μου, η Νάταλι» είπε, αγκαλιάζοντας μια άλλη εγγονή του, τη Φίνεγκαν. Το κατάλαβε πάντως και εμφανώς συγχυσμένος διόρθωσε, λέγοντας: «Α, όχι, περιμένετε. Δεν είναι αυτή». Στη συνέχεια αγκάλιασε την "σωστή" Νάταλι, που είναι κόρη του Μπο.

Ο Μπάιντεν είναι γνωστός για τις γκάφες του, κάτι που έχει επισημάνει πολλές φορές ο Τραμπ. Ο πρώην αντιπρόεδρος είχε πάντως πολύ στενή σχέση με τον γιο του, τον Μπο, για τον οποίο μιλάει συχνά στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του. Ο Μπο Μπάιντεν, υπήρξε πρώην γενικός εισαγγελέας του Ντέλαγουερ, είχε υπηρετήσει στο Ιράκ με τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις και ήταν ανερχόμενο αστέρι στην πολιτική. Πέθανε όμως πέθανε σε ηλικία μόλις 46 ετών από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.