Απόδειξη της παρουσίας μισθοφόρων του Ερντογάν στο Καραμπάχ

-

Από τα στελέχη της “Region Monitor έχει αποκωδικοποιηθεί η τηλεφωνητή συνομιλία Σύρων μισθοφόρων που έστειλε η Τουρκία στο Αζερμπαϊτζάν για να συμμετάσχει στο πόλεμο εναντίον της Δημοκρατίας του Αρτσάχ.

Σε ένα από τα αραβικά tellegram κανάλια δημοσιεύτηκε το φωνητικό μήνυμα ενός μισθοφόρου της συριακής οργάνωσης “Σουλτάν Μουράτ” που επιβεβαιώνει το γεγονός, ότι οι Σύριοι μισθοφόροι αποστέλλονται στο Αζερμπαϊτζάν. Ένας από τα μέλη της τρομοκρατικής ομάδας «Σουλτάν Μουράτ» σε φωνητικό του μήνυμα δηλώνει στους συντρόφους του, ότι στέλνονται στο Αζερμπαϊτζάν:

«Ο αρχηγός της ομάδας έφτασε και είπε ότι κατευθυνόμαστε προς το Αζερμπαϊτζάν. Μας γέλασαν, είπαν ότι πάμε για τη Λιβύη που είναι ψέμα», είπε. Το ηχητικό μήνυμα, το οποίο εμφανίστηκε σε ένα από τα αραβικά  κανάλια που υποστηρίζουν τους συριακούς μισθοφόρους, δημοσιεύθηκε στις 15 Οκτωβρίου, αναφέρει η Αρμενική Ραδιοφωνία.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.