Αστάθεια λόγω της δράσης των ΗΠΑ στην Σινική βλέπει το Πεκίνο

-

Οι ενέργειες των ΗΠΑ στην Ταϊβάν και στη Νότια Σινική Θάλασσα δύσκολα μπορούν να συνεισφέρουν στην διατήρηση της σταθερότητας στη περιοχή, σύμφωνα με σημερινή δήλωση ενός Κινέζου ανώτερου στρατιωτικού αξιωματούχου, που απάντησε σε σχόλια του υπηρεσιακού υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Πάτρικ Σάναχαν.

“Ο Σάναχαν εκφράζει απόψεις που δεν είναι σωστές κι επαναλαμβάνει την παλιά γλώσσα για ζητήματα της Ταϊβάν, αλλά και της Νότιας Σινικής Θάλασσας,” δήλωσε ο Σάο Γουαμίνγκ, υψηλόβαθμος αξιωματικός του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας.

“Αυτό προκαλεί ζημιά στην περιφερειακή ειρήνη και την σταθερότητα,” συμπλήρωσε ο ίδιος αξιωματικός προσθέτοντας ότι η Κίνα θα υπερασπιστεί την κυριαρχία της με οποιοδήποτε κόστος αν κάποιος προσπαθήσει να αποσπάσει την Ταϊβάν από την επικράτειά της.

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.