Αστυνομικός σκότωσε με μια σφαίρα στην καρδιά την γυναίκα του -Εκπυρσοκρότηση;

-

Αστυνομικός υποστηρίζει ότι το όπλο του εκπυρσοκρότησε και σκότωσε κατά λάθος την σύζυγό του, σήμερα το μεσημέρι στου Ρέντη. Ο αστυνομικός έχει συλληφθεί και η υπόθεση ερευνάται.

Ο 43χρονος αστυνομικός είπε ότι το υπηρεσιακό όπλο του εκπυρσοκρότησε την ώρα που επιχειρούσε να το ασφαλίσει και να το τοποθετήσει στο μεταλλικό κουτί φύλαξης. Η σύζυγός του, 41 ετών, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όμως εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Το ζευγάρι έχει ένα παιδί 12 ετών. Αν όσα υποστηρίζει ο κατηγορούμενος ευσταθούν, θα βρεθεί αντιμέτωπος με το κακούργημα της ανθρωποκτονίας σε πρώτο βαθμό αλλά εξ αμελείας.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι πολύ πιθανό να λέει την αλήθεια, ειδικά μετά τον θάνατο αδελφού από χέρι αδελφού στον Πειραιά, όπου οι δυο αστυνομικοί (αδέλφια) καθάριζαν τα όπλα τους στο σπίτι μπροστά στους γονείς τους μάλιστα, και το ένα εκπυρσοκρότησε και σκότωσε τον μεγαλύτερο αδελφό.

Η γυναίκα σιδέρωνε

Το γεγονός έλαβε χώρα στις 2.30 μ.μ. σήμερα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 43χρονος υπαστυνόμος Β’. που υπηρετεί στην Διεύθυνση Προσωπικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, κρατούσε συνήθως το όπλο στο γραφείο επειδή έχει ανήλικο παιδί. Χθες διατάχθηκε να συμμετάσχει για το επόμενο τριήμερο στα μέτρα που θα ληφθούν για την επέτειο του Πολυτεχνείου, και γι αυτό τον λόγο μετέφερε το πιστόλι του στο σπίτι.

Όπως είπε είχε καθίσει στον καναπέ, στο σαλόνι του σπιτιού του και ασφάλιζε το όπλο του ενώ η σύζυγός του εκείνη την ώρα σιδέρωνε ρούχα όρθια. Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε το βλήμα στην πλάτη και την πέτυχε στην καρδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί ήταν στο διπλανό δωμάτιο και το ζευγάρι θεωρείτο ένα αγαπημένο ανδρόγυνο χωρίς οικογενειακά προβλήματα. Η Αστυνομία τείνει να  θεωρήσει το γεγονός δυστύχημα.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.