Χρυσοβελώνη - Ανακάλυψε ότι ίσως ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ

-
Χρυσοβελώνη - Ανακάλυψε ότι ίσως ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ

Εντύπωση προκάλεσε η συνέντευξη της υφυπουργού Εσωτερικών και πρώην στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο». Η υφυπουργός δήλωσε πως βρίσκει να έχει ιδεολογική συγγένεια με τον χώρο που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς, πάντως, να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις εάν θα περιληφθεί στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος.

Η κ. Χρυσοβελώνη επισήμανε ότι δεν έχει κάνει ακόμη κάποια συζήτηση με το κόμμα τονίζοντας ότι « γιατί τα πράγματα είναι ακόμη νωπά και οι εξελίξεις που "τρέχουν" είναι πάρα πολύ σημαντικές. Σαφέστατα, κάποια στιγμή θα υπάρξει κάποια συζήτηση, γιατί θα πρέπει κι εγώ να πάρω τις δικές μου αποφάσεις».

«Από την άλλη, για να εισέλθεις σε ένα κόμμα, δεν φτάνει να το επιθυμείς και να το αιτηθείς. Χρειάζεται να κινηθούν και οι αντίστοιχες διαδικασίες και να υπάρχει και η αποδοχή σου από την άλλη πλευρά» πρόσθεσε, ενώ προανήγγειλε ότι θα λάβει τις αποφάσεις της «όταν πλέον ηρεμήσουν τα πράγματα, με πνεύμα νηφαλιότητας και χωρίς άγχος για την "καρέκλα"… Για μένα η πολιτική δεν είναι αυτοσκοπός. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά τα διαστήματα που δεν έχω ενεργό συμμετοχή στην πολιτική».

Δεν παρέλειψε, ακόμη, να αφήσει αιχμές κατά των πρώην συντρόφων της στους ΑΝ.ΕΛΛ. σημειώνοντας ότι «δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα στο οποίο είχα θητεύσει, παίρνει μία πορεία προς την άκρα δεξιά, όταν π.χ. συνομιλητής του κ. Καμμένου είναι ο κ. Μπαλτάκος. Αυτά με ξεπερνούν, δεν μπορώ να ακολουθήσω μία τέτοια πορεία… είναι αντίθετη με αυτά που υποστήριζαν οι ΑΝΕΛ μέχρι πριν λίγο καιρό».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.