Δανέλλης στο σκοπιανό πρακτορείο... Θα περάσει η συμφωνία

-

Σίγουρος ότι «η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από το ελληνικό κοινοβούλιο» εμφανίζεται ο Σπύρος Δανέλλης σε συνέντευξή τουτο σκοπιανό πρακτορείο ΜΙΑ. «Πιστεύω ότι τότε θα καταλάβουν οι πολίτες που παραπλανήθηκαν» τονίζει.

«Τσίπρας, Ζάεφ, Κοτζιάς και Ντιμιτρόφ έγραψαν ιστορία. Προσπαθώ να κάνω τους ανθρώπους να κατανοήσουν ότι ένας συμβιβασμός μεταξύ δύο εθνών δεν είναι μια συνθήκη που υπαγόρευσε ο νικητής μιας πολεμικής σύγκρουσης…

"Ας δούμε την πραγματικότητα. Τα συναισθήματα των πολιτών χειραγωγήθηκαν, θολώνοντας την κοινή τους λογική. Κλείσανε τα αυτιά τους στα δεδομένα. Οι πολίτες που συγκεντρώνονται στα συλλαλητήρια δεν είναι φασίστες, αντίθετα είναι ελλιπώς πληροφορημένοι και χειραγωγούνται συναισθηματικά από ψευτοπατριώτες", αναφέρει.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.