Δεν έχουν τέλος οι παραιτήσεις για την Μέι

-
Στο Σιν Φέιν

Υφυπουργός της κυβέρνησης της πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζας Μέι υπέβαλε την παραίτησή του σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σχέδιο που προτείνει η αρχηγός του Συντηρητικού Κόμματος σχετικά με την αποχώρηση της χώρας από την ΕΕ.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «The Telegraph», ο Σαμ Τζίμα, υφυπουργός αρμόδιος για τα Πανεπιστήμια, την Επιστήμη, την Έρευνα και την Καινοτομία, βουλευτής των Τόρις, έκρινε ότι το σχέδιο που εισηγείται η Μέι δεν είναι «προς το βρετανικό εθνικό συμφέρον».

Ο ίδιος εκτίμησε ότι αν τα μέλη της Βουλής των Κοινοτήτων το ψηφίσουν θα παραδώσουν άνευ όρων στις Βρυξέλλες «τη φωνή μας, την ψήφο μας και το βέτο μας», αναφέρει το ρεπορτάζ της συντηρητικής εφημερίδας. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Ντάουνινγκ Στριτ είναι ενήμερη για την εξέλιξη και θα κάνει σχόλια για την απόφαση του υφυπουργού σύντομα.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.