Δεν εισήχθη σε ΜΕΘ ο Μπερλουσκόνι, λέει ο προσωπικός του γιατρός

-

Ο προσωπικός γιατρός του 83χρονου Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο, κατά τη διάρκεια σύντομης συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στην κατάσταση του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό προ τριημέρου και ενώ νοσηλευόταν κατ΄οίκον, χτες εισήχθη στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.

«Η αναπνοή του ασθενούς δεν υποστηρίζεται μηχανικά και δεν βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Αποφασίσθηκε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο λόγω της ηλικίας του και των υποκείμενων νοσημάτων», τόνισε ο  γιατρός του.

Επιβεβαίωσε πάντως ότι διαγνώσθηκε πνευμονία σε αρχικό στάδιο και πρόσθεσε ότι η ιατρική ομάδα παρακολουθεί την κατάσταση του Ιταλού επιχειρηματία και πολιτικού, η οποία, στην παρούσα φάση, δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία.

Προσέθεσε ότι στάθηκε δύσκολο να τον πείσει να εισαχθεί στο νοσοκομείο, καθώς ο πολιτικός επέμεινε να συνεχίσει να νοσηλεύεται κατ΄οίκον.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.