Διχάζει ο Νετανιάχου, διαδηλώσεις υπέρ και κατά του ισραηλινού πρωθυπουργού

-

Διαδηλώσεις υπέρ και κατά του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου πραγματοποιήθηκαν στο Τελ Αβίβ, στον απόηχο των ανακοινώσεων του γενικού εισαγγελέα ότι προτίθεται να ασκήσει διώξεις σε βάρος του για διαφθορά.

Υποστηρικτές του Ισραηλινού πρωθυπουργού διαδήλωσαν στο κέντρο του Τελ Αβίβ κρατώντας σημαίες του Ισραήλ και πλακάτ με συνθήματα όπως: "Νετανιάχου, οι πολίτες είναι μαζί σου" και "Νετανιάχου, ο πρωθυπουργός μου".

Στον αντίποδα, στη διαδήλωση κατά του πρωθυπουργού, οι συμμετέχοντες κρατούσαν πλακάτ με τα οποία καλούσαν τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να αποχωρήσει από τον θώκο του. "Είναι καιρός ο Νετανιάχου να φύγει" ή επίσης "Υπουργός του Εγκλήματος" ήταν μερικά από τα συνθήματα που αναγράφονταν, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η αστυνομία κράτησε σε απόσταση τις δύο διαδηλώσεις και προς το παρόν δεν έχει δημοσιεύσει κάποιον απολογισμό για τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.