Διερευνητικές μετά τη Σύνοδο Κορυφής λέει ο Πέτσας

-

Μετά τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις 15-16 Οκτωβρίου, θα ξεκινήσουν πιθανότατα οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας-Τουρκίας, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Στέλιος Πέτσας είπε ότι «όσο λιγότερες εντάσεις έχουμε τόσο το καλύτερο για τον Ελληνισμό» και πρόσθεσε ότι θα είναι ευχής έργο αν αρχίσουν οι διερευνητικές. Σε ό,τι αφορά τις προκλήσεις έναντι της Ελλάδας διαπίστωσε πάντως μια σταθερή αποκλιμάκωση.

Για τις προκλήσεις στην Κύπρο, ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι αυτό που έκανε ο Ερντογάν στην Αμμόχωστο είναι ακριβώς ότι του είπε η ΕΕ να μην κάνει. Πρόσθεσε μάλιστα ότι «θα βρει απέναντί του, όχι την Κύπρο, όχι την Ελλάδα αλλά ολόκληρη την Ευρώπη», σημειώνοντας ότι είναι σαν να κοροϊδεύει η Τουρκία όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.