Δοκιμές οπλικών συστημάτων από ρωσική φρεγάτα... Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ

-
465

Ένα εντυπωσιακό βίντεο από τις δοκιμές οπλικών συστημάτων της φρεγάτας "Ναύαρχος Κασατόνοφ", δημοσιοποίησε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας. Το πολεμικό πλοίο της κλάσης Project 22350, πραγματοποίησε ασκήσεις στη Θάλασσα του Μπάρεντς, κατά τη διάρκεια των οποίων δοκιμάστηκαν τα δευτερεύοντα όπλα του καθώς και άλλα κύρια συστήματα.

Στο βίντεο το σκάφος εκτοξεύει θερμοβολίδες, να βάλλει με το κύριο πυροβόλο του και με τα αντιαεροπορικά/αντιπυραυλικά του συστήματα. Η νέα φρεγάτα, θα ενσωματωθεί στον Βόρειο Στόλο της Ρωσίας με την ολοκλήρωση των δοκιμών, ενώ η Ρωσία σχεδιάζει να ναυπηγήσει τουλάχιστον έξι σκάφη.

Το πρώτο πλοίο αυτής της κατηγορίας, το Ναύαρχος Γκόρσκοφ,εντάχθηκε στον στόλο το 2018, με τα υπόλοιπα πλοία να αναμένονται να ενταχθούν μέχρι το 2025. Τα σκάφη της κλάσης έχουν, σύμφωνα με τους Ρώσους, ικανότητες stealth ενώ προβλέπεται να εξοπλιστούν με πολυηχητικούς πυραύλους 3M22 Zircon.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.