Δύο 20χρονοι πεζοπόροι αναζητούνται μέσα στον παγετό στον Ψηλορείτη

-

Δυο νεαρά άτομα ζήτησαν βοήθεια στα ορεινά του Ψηλορείτη και έχει στηθεί επιχείρηση αναζήτησης και εντοπισμού τους. Πρόκειται για δυο αγόρια περίπου 20 χρονών τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες επιχείρησαν να κάνουν ανάβαση στον Ψηλορείτη από την περιοχή του Μυγερού.

Υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ένα από τα δυο αγόρια πιθανώς έχει τραυματιστεί. Αρχικά έγινε κλήση στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112. Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου η οποία κινητοποιήθηκε χωρίς χρονοτριβή στέλνοντας πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανωγείων και από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιου Γαράζου.

Τα κλιμάκια θα ανέβουν και θα "χτενίσουν" τα ορεινά από την πλευρά του Λάκκου Μυγερού και από την πλευρά της Αγίας Φωτεινής, προκειμένου να εντοπίσουν τους δυο νεαρούς. Παράλληλα, έχουν καταφθάσει για συνδρομή και δυο ομάδες της ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αγόρια είναι από το Ηράκλειο.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.