Ελεύθεροι οι τέσσερις Τούρκοι που συνελήφθησαν στον Έβρο

-

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους και την επιβολή ποινής οι τέσσερις Τούρκοι που συνελήφθησαν χθες για παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη  ζώνη στον Έβρο.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ορεστιάδας τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών με τριετή αναστολή, ενώ οι ίδιοι, κατά την διάρκεια της απολογίας τους, ισχυρίστηκαν άγνοια για την είσοδό τους σε απαγορευμένη ζώνη.

Δύο από αυτούς δήλωσαν δημοσιογράφοι και ισχυρίστηκαν ότι έκαναν επιτόπιο ρεπορτάζ σχετικά με την γυναίκα και τα τρία ανήλικα παιδιά, που αγνοούνται από χθες το πρωί στον Έβρο, μετά την ανατροπή της βάρκας, στην οποία επέβαιναν προσπαθώντας να εισέλθουν παρατύπως στην Ελλάδα.

Οι τέσσερις Τούρκοι αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού τους έγιναν σχετικές συστάσεις, καθώς διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε επιβαρυντικό ποινικό μητρώο για κανέναν.

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.