Εννέα συλλήψεις για ναρκωτικά, εμπλέκονται δύο αστυνομικοί

-
67

Συνολικά έντεκα άτομα εμπλέκονται στην υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης, στην οποία βασικό ρόλο έπαιζαν δύο αστυνομικοί. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από πληροφορίες και μεθοδικές έρευνες από την Διεύθυνση Εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

Αν και οι σχετικές ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ αναμένεται να γίνουν σήμερα, πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι αυτήν την ώρα έχουν συλληφθεί εννέα από τους κατηγορούμενους. Οι οκτώ από τους συλληφθέντες είναι Αλβανοί και ο ένατος, ο ένας από τους δύο αστυνομικούς ποτ εμπλέκονται στην υπόθεση.

Πρόκειται για αστυνομικό, ο οποίος υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής και μετατέθηκε πρόσφατα στην υπηρεσία πεζών περιπολιών, αλλά η μετάθεση δεν έχει ολοκληρωθεί λόγω αναρρωτικής άδειας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δεύτερος αστυνομικός, ο οποίος κατάγεται από την Θεσσαλία και υπηρετεί στα Γρεβενά, μετά την απολογία του κατά την διάρκεια της προανάκρισης αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Η Αστυνομία αναζητά άλλον έναν Αλβανό, γνωστό στις αρχές, ο οποίος φέρεται και ως αρχηγός του κυκλώματος. Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης έχουν βρεθεί ποσότητες ναρκωτικών και όπλα, σε σπίτι στα βόρεια της Αττικής.