Επιδεινώθηκε η υγεία του 85χρονου τροφίμου γηροκομείου - Θετικός στον ιό

-

Με υψηλό πυρετό διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ο 85χρονος που φιλοξενούνταν σε γηροκομείο της Καβάλας, ο οποίος με ήπια συμπτώματα διαγνώσθηκε προ ημερών θετικός στον κορονοϊό.

Ο ηλικιωμένος παρουσίασε επιδείνωση και ενώ μέχρι τώρα φιλοξενείτο σε "καραντίνα" με πολύ ήπια συμπτώματα, τώρα εισήχθη στη ΜΕΘ. Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο δεν εισήχθη έστω και με ήπια συμπτώματα σε ειδικό νοσοκομειο ή γιατί δεν του χορηγήθηκε προληπτικά θεραπεία, προτού επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηλικιωμένος δεν είχε κινητικά προβλήματα και έβγαινε συχνά από το γηροκομείο. Πρόσφατα είχε επισκεφθεί την Ξάνθη.

Όταν βρέθηκε θετικός στον ιό, εξετάσθηκαν 80 άτομα-επαφές του (άλλοι τρόφιμοι και εργαζόμενοι στο γηροκομείο) και βρέθηκαν αρνητικοί.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.