Επιμένει στην πρόταση μομφής κατά Βούτση, τι λέει για τον Παπαχριστόπουλο

-

Βαριές εκφράσεις για τον Θανάση Παπαχριστόπουλο χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Καμμένος, με αφορμή την δεύτερη αναβολή της παραίτησής του μετά την παρέμβαση Βούτση.

«Ο κ. Παπαχριστόπουλος, είναι πολιτικά ηλίθιος. Διότι μπαίνει στον Βούτση για να δώσει την παραίτηση, έχει ο Βούτσης κάποιο ρόλο κοινοβουλευτικό;» ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής μιλώντας στο ΣΚΑΪ. Και πρόσθεσε: «Ο Βούτσης είναι θεσμός. Θέλουμε δηλαδή να πιστεύουμε. Δεν είναι θεσμός. Απαγορεύεται να επέμβει ο κ. Βούτσης θεσμικά σε οτιδήποτε κοινοβουλευτικό».

Παραλλήλως, ο Δημήτρης Καμμένος  επέμεινε ότι «πρέπει να κατατεθεί  πρόταση μομφής κατά του Βούτση» και εξέφρασε την ελπίδα να γίνει αυτό γιατί, όπως είπε «πρέπει να πάρει ένα μήνυμα».  Ζήτησε μάλιστα από τον Πρόεδρο της Βουλής «να απολογηθεί», γιατί όπως είπε «έκανε κουρέλι τον Κανονισμό της Βουλής», αλλά και γιατί «βρήκε ενοικιαζόμενο βουλευτή να περάσει η συμφωνία».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.