Επίθεση σε ΝΔ για τη "φίμωση" των οπαδών των Πρεσπών"...

-

Η αστυνομία και η Δικαιοσύνη κάνουν τη δουλειά τους συλλέγοντας στοιχεία που αφορούν εκβιασμούς, απειλές κατά της ζωής, ύβρεις κατά βουλευτών και δημοσιογράφων δήλωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

«Είναι εμφανές ότι υπήρξε μια συντονισμένη επιχείρηση από άτομα που χρησιμοποίησαν πρακτικές ακροδεξιού παρακράτους για τη φίμωση όσων εκφράζονται θετικά για τη συμφωνία των Πρεσπών» είπε η κα Γεροβασίλη και συνέχισε: «Υποδαύλιση βίας μέσω τηλεφωνικών μηνυμάτων, εναντίον βουλευτών και των οικογενειών τους, φωτογραφίες με λιωμένα κεφάλια κ.ά. Και η ηγεσία της ΝΔ δεν καταδίκασε τις πράξεις αυτές.

"Αν είναι δυνατόν! Τουλάχιστον στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Νικήτας Κακλαμάνης...». Κατέληξε, δε, λέγοντας ότι «Η ελεύθερη βούληση και έκφραση πολιτικών και οποιουδήποτε ανθρώπου δεν μπαίνει σε ζυγαριά και είναι αδιαπραγμάτευτη».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.