Ερντογάν - AKP: 600 αμυντικά προγράμματα στην Τουρκία...

-

Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν ανέφερε πως ο αριθμός των τουρκικών αμυντικών προγραμμάτων έχει αυξηθεί από 66 σε 600 τα τελευταία 16 χρόνια που το κόμμα του βρίσκεται στην εξουσία.

Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση οπαδών του στην Άγκυρα, ο Ερντογάν είπε πως οι αμυντικές δαπάνες της Τουρκίας έχουν φτάσει στα 60 δισ. δολάρια περιλαμβανομένων και επερχόμενων προγραμμάτων.

Ανέφερε επίσης ότι θα δημιουργηθεί μια ειδική Αεροδιαστημική Βιομηχανική Ζώνη θα δημιουργηθεί στην περιοχή Καχραμανκαζάν στην Άγκυρα. Το εν λόγω πρόγραμμα αναμένεται να κοστίσει περί τα 2 δισ. δολάρια και θα δημιουργήσει 15.000 θέσεις εργασίας.

Στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο παλαιό στάδιο της Άγκυρας, το οποίο σύντομα αναμένεται να κατεδαφιστεί, έδωσαν το παρόν πολλές χιλιάδες οπαδών του Τούρκου προέδρου.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.