Εθνικιστικό παραλήρημα του Ερντογάν για να στηρίξει την επέμβασή του σε άλλες χώρες

-

O Ερντογάν, σε κομματικό συνέδριο στο Σιρνάκ (κοντά στα σύνορα με το Ιράκ) έκανε αναφορές στον πόλεμο Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν, στο Ιράκ, στη Συρία, στη Λιβύη, στα Βαλκάνια, στη Μαύρη Θάλασσα και στη Μεσόγειο. Τόνισε ότι η Τουρκία θα είναι παρούσα σε όλες αυτές τις περιοχές «για να προασπιστεί τα συμφέροντα και την ασφάλειά του λαού».

«Έχουμε αφιερώσει όλη μας τη ζωή στην υπηρεσία του έθνους μας. Το έθνος μας δεν μας άφησε μόνο του σε κανένα αγώνα που ξεκινήσαμε. Το έθνος μας ήταν μαζί μας σε κάθε βήμα που κάναμε. Το έθνος μας ήταν μαζί μας όταν αντισταθήκαμε στην κηδεμονία ξένων δυνάμεων. Το έθνος μας ήταν μαζί μας όταν επιτεθήκαμε σε τρομοκρατικές οργανώσεις και στους υποστηρικτές τους. Το έθνος μας ήταν μαζί μας, ενώ οι συνωμότες του πραξικοπήματος κινήθηκαν εναντίον μας. Το έθνος μας ήταν μαζί μας ενώ υπερασπίστηκε τα δικαιώματα, τους νόμους και τα συμφέροντά μας με θάρρος. Δεν διστάσαμε να προκαλέσουμε ολόκληρη την ανθρωπότητα με τη δύναμη που λάβαμε από το έθνος μας» είπε οΕρντογάν.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.