Έτρεξε να βοηθήσει σε τροχαίο, και τον σκότωσε διερχόμενο ΙΧ

-

Ένας 43χρονος Ροδίτης πλήρωσε με τη ζωή του την αυθόρμητη ενέργειά του να τρέξει να συνδράμει θύμα τροχαίου.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η Ροδιακή, ο 43χρονος, πατέρας δύο ανηλίκων παιδιών, βρέθηκε στον τόπο τροχαίου ατυχήματος στις 10:20 χθες το βράδυ, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, που κινούνταν επί της οδού Ρόδου – Λίνδου, στην περιοχή Αφάντου, χτύπησε στη χαμηλή διαχωριστική νησίδα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ο 43χρονος κατοικούσε σε απόσταση λίγων μέτρων από το σημείο του ατυχήματος και πετάχτηκε έξω από το σπίτι του όταν άκουσε την σύγκρουση και έσπευσε μαζί με άλλους γείτονες και διερχόμενους οδηγούς στο σημείο, για να προσφέρει τη βοήθειά του. Παράλληλα, οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Την ώρα που προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν την οδηγό μέσα από το όχημα, όμως, ένα άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, παρασύροντας έτσι όλους όσοι βρίσκονταν στο σημείο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα και να ξεψυχήσει λίγη ώρα αργότερα ο 43χρονος και να τραυματιστούν άλλα δύο άτομα, τα οποία επίσης διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά βρίσκονται εκτός κινδύνου. Ο οδηγός του δεύτερου ΙΧ, αφου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, συνελήφθη.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.