Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, με αφορμή τη συμπλήρωση 1.000 έκτακτων περιστατικών εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών-πυρομαχικών από το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς, τιμά το προσωπικό του.

Εδωσε στη δημοσιότητα και ένα σχετικό βίντεο, αναφέροντας ότι οι άνδρες του τμήματος «καθημερινά και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες σε όλη την ελληνική επικράτεια εξουδετερώνουν με ασφάλεια και επαγγελματισμό Εκρηκτικά Μηχανήματα/Μηχανισμούς και Πυρομαχικά, τα οποία συνιστούν απειλή για το κοινωνικό σύνολο».

Κατά την αντιμετώπιση των περιστατικών αυτών εντοπίστηκαν και καταστράφηκαν:
– 1193 Βλήματα
– 694 Χειροβομβίδες
– 94 Νάρκες
– 43 Ρουκέτες
– 25 Βόμβες Αεροπορίας
– 22 Οπλοβομβίδες

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.
  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.