Φωτιά ξέσπασε σε ένα από τα κτίρια της δομής φιλοξενίας προσφύγων στην θέση Χαραϊντίνι στη Θήβα, στις 21:30, και ανασύρθηκε νεκρό ένα αγόρι 6 ετών.

Όταν, συγκεκριμένα,  έφθασαν εκεί οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, δέχτηκαν επίθεση από φιλοξενούμενους πρόσφυγες που διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες. Μετά από επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά, ωστόσο, από ένα κτίριο ανασύρθηκε νεκρό ένα αγόρι μόλις 6 ετών.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.
  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.