Γερμανία: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς στο Μόναχο

-
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί στο Μόναχο της δυτικής Γερμανίας μετά την καταγγελία κατοίκων της πόλης για πυροβολισμούς σε ένα εργοτάξιο, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για τρομοκρατία.

Η αστυνομία υποθέτει ότι ένας από τους νεκρούς είναι εκείνος που πυροβόλησε, ανέφερε ο εκπρόσωπος Σβεν Μίλερ. "Δεν υπάρχει κίνδυνος για τους κατοίκους της περιοχής πλέον", σημείωσε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Η Γερμανία βρίσκεται σε κατάσταση υψηλού συναγερμού από τον Δεκέμβριο του 2016 όταν ένας Τυνήσιος αιτών άσυλο με ισλαμιστικές διασυνδέσεις κατέλαβε ένα φορτηγό, σκότωσε τον οδηγό του και στη συνέχεια το έριξε πάνω σε μια κατάμεστη χριστουγεννιάτικη υπαίθρια αγορά του Βερολίνου σκοτώνοντας 11 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.