Γερμανίδα σκότωσε τα πέντε παιδιά της και αυτοκτόνησε

-

Η γερμανική αστυνομία βρήκε τα πτώματα πέντε παιδιών σε διαμέρισμα στη δυτική πόλη Ζόλινγκεν, έξω από το Ντίσελντορφ.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, η γιαγιά των παιδιών τηλεφώνησε στην αστυνομία για να πει πως η 27χρονη κόρη της σκότωσε πέντε από τα παιδιά της και έχει βγει από το σπίτι παίρνοντας μαζί της το έκτο παιδί, έναν 11χρονο. Η αστυνομία άρχισε αμέσως έρευνες για τη μάνα με το ζωντανό παιδί και παράλληλα έστειλε δυνάμεις στο σπίτι, όπου όντως βρήκε νεκρά τα πέντε παιδιά, ηλικίας 1, 2, 3, 6 και 8 ετών.

Η μητέρα λίγες ώρες αργότερα πήδηξε στις γραμμές του τρένου στο Ντίσελντορφ, κοντά στο Ζόλινγκεν, επέζησε όμως, παρότι τραυματίσθηκε βαριά.

Το 11χρονο αγόρι βρέθηκε τελικά σώο στο σπίτι της γιαγιάς, επειδή -εικάζεται- η μάνα είχε ήδη συνέλθει, και αναλογιζόμενη τι έκανε, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Άφησε λοιπόν το γιο της στο σπίτι της γιαγιάς του -η γιαγιά ήταν στο σπίτι με τα  νεκρά παιδιά εκεινη την ώρα πλέον- και εκείνη πήγε να δώσει τέλος...

Δεν γνωρίζουμε αν η παιδοκτόνος και αυτόχειρας είχε ιστορικό ψυχασθένειας.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.