Για προσωπική υπόθεση ο ξυλοδαρμός της εισαγγελέως

-
Δύο τροχαία με νεκρούς και πολλούς τραυματίες σε Κορινθία και Νεμέα

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η επίθεση στην εισαγγελέα Αριστοτελεία Δόγκα, που ήταν στην έδρα στην υπόθεση του βιασμού και φόνου της άτυχης φοιτήτριας Τοπαλούδη, σχετίζεται με προσωπική υπόθεση της εισαγγελέως.

Αυτό αναφέρεται επειδή το πρωί ο ξυλοδαρμός της εισαγγελέως είχε συσχετισθεί από μέσα ενημέρωσης με την υπόθεση της νεκρής φοιτήτριας.

Ήδη η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη.

Τι συνέβη

Η εισαγγελέας, που κατοικεί στην Κυψέλη, είχε καταγγείλει ότι το βράδυ της Κυριακής είχε δεχτεί επίθεση από αγνώστους. Ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο και η ίδια, είχε ενημερώσει τις αρχές και είχε πει, επίσης, σε οικεία της πρόσωπα, ότι δεχόταν απειλές εδώ και μέρες.

Γείτονες της εισαγγελέως, ανέφεραν επίσης πως στο σημείο, πολύ κοντά στο σπίτι της εισαγγελέως, άνδρες της ομάδας Δίας περικύκλωσαν και συνέλαβαν άνδρα που επέβαινε σε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η εισαγγελέας μιλούσε έντονα στους αστυνομικούς, λέγοντας: «Δύο μέρες σας καλώ και δεν δώσατε σημασία» και ζήτησε να πάρουν τηλέφωνο τον εισαγγελέα υπηρεσίας.

Η Αρ. Δόγκα, οδηγήθηκε με συνοδεία αστυνομικού στο σπίτι της, ενώ άγνωστα παραμένουν για την ώρα τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών.

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.