Γκρινιάζουν οι Εργατικοί για την παράταση της Μέι

-

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βρετανία δήλωσε σήμερα ότι η απόφαση της πρωθυπουργού Τερέζας Μέι να καθυστερήσει την ψηφοφορία για τη συμφωνία για το Brexit είναι μια απερίσκεπτη προσπάθεια να αναγκάσει τους βουλευτές να επιλέξουν ανάμεσα στη συμφωνία της και μια άτακτη έξοδο.

«Η απόφαση αυτή να καθυστερήσει περαιτέρω η σημαντική ψηφοφορία είναι το αποκορύφωμα της ανευθυνότητας», είπε ο εκπρόσωπος των Εργατικών για το Brexit, Κέιρ Στάρμερ, μετά τις δηλώσεις της Μέι στους δημοσιογράφους ότι θα θέσει σε ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο τη συμφωνία της μέχρι τις 12 Μαρτίου.

«Η Τερέζα Μέι μεταθέτει απερίσκεπτα τους δείκτες του ρολογιού σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αναγκάσει τους βουλευτές να επιλέξουν ανάμεσα στη συμφωνία της και τη μη συμφωνία», είπε ο Στάρμερ. «Το Κοινοβούλιο δεν μπορεί να παραμείνει απαθές και να επιτρέψει αυτό να συμβεί», πρόσθεσε.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.