Η «αφροδισιακή» εξουσία έφαγε τον υπουργό της Μέι

-

Ένα νέο "χαστούκι" περίμενε την πρωθυπουργό της Βρετανίας, αυτήν την φορά από τις «ζαβολιές» του υφυπουργού Άντριου Γκρίφιθς, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του μετά τις αποκαλύψεις που έκανε η εφημερίδα Sunday Mirror για τα ερωτικά μηνύματα που έστελνε σε δύο νεαρές γυναίκες.

Ο υφυπουργός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Γκρίφιθς, ο οποίος είναι παντρεμένος, έστειλε σχεδόν 2.000 μηνύματα μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων σε μια 28χρονη σερβιτόρα και σε μια φίλη της. Ο υφυπουργός είχε γνωρίσει τις δύο γυναίκες  μέσω ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης και τους πρότεινε να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα για τις ερωτικές συνευρέσεις τους.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να καυχιέται ότι τον φλερτάρουν πολλές λόγω της θέσης του, γράφοντας σε ένα από τα μηνύματά του: «Είμαι περιζήτητος. Η εξουσία είναι αφροδισιακή». Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γκρίφιθς πλήρωσε εκατοντάδες λίρες στις δύο νεαρές γυναίκες για να του στείλουν ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο, υποστηρίζοντας σε ένα άλλο μήνυμά του ότι «το δικαιούται» μετά την πολύωρη εργασία του στο κοινοβούλιο.

Το αρμόδιο υπουργείο επιβεβαίωσε την παραίτηση του υφυπουργού αναφέροντας ότι έγινε «για προσωπικούς λόγους». Όσο για τον ίδιο τον υφυπουργό, μάλλον μαζί με το υπουργιλίκι έχασε και το σεξαπίλ του.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.