Η σύνδεση του ανθρώπου με το νερό μέσα από υπέροχες αεροφωτογραφίες

-

Από τους ωκεανους, τις λίμνες και τα ποτάμια μέχρι τα ζεστά λουτρά και τις πισίνες, οι άνθρωποι έλκονται από όλους τους τύπους νερού. Ακόμη και από τις πρώτες στιγμές της ανθρωπότητας, οι άνθρωποι αναζητούσαν μεγάλες εκτάσεις νερού όχι μόνο για επιβίωση, αλλά επίσης επειδή το να βρίσκεται κανείς κοντά του είναι όαση. Ο φωτογράφος Jason Hawkes, που εδρεύει στο Λονδίνο, εκθειάζει τα νερά του πλανήτη μας με μια σειρά εκπληκτικών αεροφωτογραφιών.

Ο Hawkes πέρασε τα τελευταία 25 χρόνια εξερευνώντας τον κόσμο από ψηλά. Από ένα ελικόπτερο, είναι σε θέση να συλλάβει απίστευτες, αφηρημένες απόψεις που δίνουν στους θεατές μια παράξενη αίσθηση όσον αφορά τα μεγέθη. "Το 90% της δουλειάς μου προέρχεται από τα ελικόπτερα AS355, τα οποία είναι μηχανές διπλού τζετ κινητήρα. Συνήθως χρησιμοποιώ φωτογραφική Nikon και παίρνω τέσσερα σώματα και έξι φακούς για το τελικό αποτέλεσμα", υποστηρίζει ο ίδιος.

Πηγή: mymodernmet.com

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.