Ινδία: 16.000 κρούσματα κορονοϊού, 202 θάνατοι σε 24 ώρες

-

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ενημέρωσε σήμερα Τετάρτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 15.968 κρούσματα του SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί να φθάνει τους 10.495.147.

Το ίδιο διάστημα, 202 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού να φθάνει τους 151.529 νεκρούς ως εδώ. Ο αριθμός των θανάτων ανέβηκε πάνω από το επίπεδο των διακοσίων έπειτα από δύο ημέρες.

Τα επιλεγόμενα ενεργά κρούσματα ωστόσο μειώθηκαν στα 214.507. Τα επίσημα δεδομένα κατατείνουν σε βελτίωση της επιδημιολογικής κατάστασης τους τελευταίους περίπου δύο μήνες στη γιγαντιαία ασιατική χώρα, η οποία πάντως καταγράφει τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων στον κόσμο, μετά τις ΗΠΑ.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.