Ισχυρός παγετός, κάτω από μείον δέκα βαθμούς πολλές περιοχές

-

Ισχυρός παγετός πλήττει σήμερα όλη την χώρα, με τη θερμοκρασία να έχει πέσει κάτω από τους μείον δέκα βαθμούς Κελσίου σε πολλά μέρη, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.

Αρκετοί ορεινοί μετεωρολογικοί σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) κατέγραψαν το πρωί ελάχιστη θερμοκρασία χαμηλότερη των μείον δέκα βαθμών Κελσίου, όπως ο Παρνασσός με ελάχιστη τιμή -13,2°C, το Καϊμακτσαλάν -12,6°C, το Σέλι -11,9°C, η Βασιλίτσα -11,3°C και ο Λαϊλιάς Σερρών με -10,7°C.

Πολύ περισσότερες είναι οι πριοχές στις οποίες ο υδράργυρος υποχώρησε στους μείον οκτώ έως μείον εννέα βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με το meteo/EAA, ρεκόρ σημειώθηκε στον 'Αγιο Παύλο Ημαθίας με -9,1 βαθμούς και ακολούθησαν το Περτούλι Τρικάλων -8,8, το Μαυρολιθάρι Φωκίδας -8,7, το Νευροκόπι -8,3, ο 'Αγιος Δημήτριος Ολύμπου -8,1 και τα Γρεβενά.

Η πρόβλεψη είναι ότι ο ολικός παγετός στα ορεινά θα διατηρηθεί και την Πέμπτη, ενώ και στις υπόλοιπες περιοχές, τις νυχτερινές ώρες και νωρίς το πρωί, η θερμοκρασία θα πέσει κάτω από το μηδέν.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.