Και δεύτερος νεκρός από κεραυνό στην Κυπαρισσία – Σοβαρά προβλήματα στην Καλαμάτα

-

Ένας άνδρας 56 ετών, βουλγάρικης καταγωγής, σκοτώθηκε νωρίτερα από κεραυνό στον παράνομο σκουπιδότοπο του δήμου Τριφυλίας στην Κυπαρισσία.

Πληροφορίες λένε ότι ο άτυχος άνδρας είχε πάει μαζί με άλλα τρία άτομα στον παράνομο σκουπιδότοπο και καθώς έψαχνε μέσα στα σκουπίδια για αντικείμενα και ρουχισμό, χτυπήθηκε από τον κεραυνό. Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι τη ζωή του έχασε και ένας 35χρονος από το Πακιστάν.

Μεγάλα προβλήματα στην Καλαμάτα

Ιδιαίτερα σημαντικά είναι τα προβλήματα που εντοπίζονται στους δρόμους της Καλαμάτας από την ισχυρή καταιγίδα που ξέσπασε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης και συνεχίζει να πλήττει την περιοχή μέχρι και αυτή την ώρα.

Έπεσαν δέντρα που σε πολλές περιπτώσεις όπως στην οδό Νέδοντος, εμποδίζουν την κυκλοφορία. Δεκάδες είναι μέχρι στιγμής οι κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.