Καμμένος: Κόντρα με Τσίπρα, δεν περνούν οι Πρέσπες λόγω Ρωσίας

-

"Εγώ είπα στον βουλευτή μου να πάει για γκαζόζα για να καταλάβουν τι θα πει "εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ», δήλωσε ο πρώην κυβερνητικός εταίρος και επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ενόψει της αποχώρησης Παπαχριστόπουλου η οποία θα σημάνει και την διάλυση της κοινοβουλευτικής του ομάδας.

«Θα πας επιδεικτικά και θα πιεις μια γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής για να καταλάβουν τι σημαίνει "εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ" και μένω με τρεις υπουργούς», μετέφερε την συνομιλία του με τον βουλευτή Αριστείδη Φωκά, ο Πάνος Καμμένος.

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε επίσης για «απειλές» προκειμένου να διαλυθεί η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ και εγώ τέτοιες απειλές δεν δέχομαι», είπε και πρόσθεσε ότι «έχει καταργηθεί παράνομα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού γιατί έχει ευρωβουλευτή».

«Εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ αντιθεσμικά να ξέρουν ότι έχουμε πλέον πόλεμο», ανέφερε και εξαπέλυσε επίθεση κατά του Τέρενς Κουίκ που θα πάρει την έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου όταν αυτός την παραδώσει.

«Ο κ. Κουίκ ξεκίνησε με τους ΑΝΕΛ έγινε δύο φορές βουλευτής και έγινε δύο φορές υπουργός. Εάν αποφασίσει να δολοφονήσει τους ΑΝΕΛ και να πετάξει στον δρόμο 50 οικογένειας ας πάρει τις αποφάσεις του και ο λαός τις δικές του. Εγώ δεν θα παρακαλέσω κανένα», είπε.

Έστρεψε όμως τα πυρά του και κατά του πρωθυπουργού. «Εάν ο Τσίπρας λειτουργήσει με την έννοια σου δίνω μια θέση για μια ψήφο θα αποδείξει ότι όχι μόνο είναι αχάριστος αλλά θα δείξει και ότι ο ίδιος σχεδίασε την διάλυση της ΚΟ του εταίρου του», είπε.

Για τη συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι δεν θα εφαρμοστεί ποτέ. Εκτίμησε ότι θα υπάρξει προσφυγή της Ρωσίας στον ΟΗΕ. «Δεν έχουν υπολογίσει τη θέση της Βουλγαρίας που δεν δέχεται το θέμα της γλώσσας αυτή τη γλώσσα δεν πρόκειται να την παραχωρήσουν», είπε.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.