Καμμένος "αδειάζει" Σγουρίδη για "θερμό επεισόδιο"

-
176
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ.

«Οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα. Είμαστε η πιο ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας. Καλή πρωτοχρονιά».

Αυτό έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος συνεχίζει σήμερα την περιοδεία του σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων επισκεπτόμενος τη Θάσο, τη Σαμοθράκη, τον Άγιο Ευστράτιο και τη Σκύρο για την ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος συναντήθηκε με τους εθνοφύλακες του τάγματος Εθνοφυλακής Καβάλας στη Θάσο, επισκέφθηκε την Τακτική Διοίκηση του 41 Συντάγματος Πεζικού στη Σαμοθράκη και το φυλάκιο Άγιος Ευστράτιος στο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου όπου ξεναγήθηκε στο Μουσείο της Δημοκρατίας και στη συνέχεια βρέθηκε στην 135 σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο.

Όπως είναι γνωστό ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο η Συμφωνία των Πρεσπών να καθυστερήσει να έρθει προς κύρωση στη Βουλή υποστηρίζοντας ότι μπορεί να συμβεί ένα θερμό επεισόδιο.

"Το απεύχομαι αλλά όλα μπορούν να συμβούν, κατηγορηματικά δεν επενδύω σε κάτι τέτοιο», είχε δηλώσει.