Καμμένος: Του πρότεινε θέση στο Επικρατείας ο Αλέξης

-
Το «αναγκαίο καλό» και οι επικρίσεις της αντιπολίτευσης

Ο Αλέξης Τσίπρας του ζήτησε να μην φύγει από την Κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με αντάλλαγμα να συμπεριληφθεί ο ίδιος και όσα από τα στελέχη του επιθυμούσε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Είπε ότι αρνήθηκε κατηγορηματικά και επανέλαβε ότι η στάση του Ζόραν Ζάεφ είναι προκλητική, καθώς από την πρώτη στιγμή αγνοεί τη Συμφωνία και κάνει επανειλημμένες αναφορές χρησιμοποιώντας την ονομασία Μακεδονία για τη χώρα του. Υποστήριξε, τώρα, ότι υπάρχουν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και ότι κάτι δεν πάει καλά.

Χαρακτήρισε την στάση Κουντουρά και Κόκκαλη ως ξεκάθαρη αποστασία, καθώς αντάλλαξαν τις θέσεις τους με κυβερνητικές καρέκλες. Δήλωσε ότι αν προχωρήσει η αποστασία και φανεί ότι ο Πρωθυπουργός έχει συμμετοχή σε αυτήν, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα οδηγηθούμε σε εκλογές πριν από την 25η Μαρτίου.

Ανέφερε ότι ο Πρωθυπουργός φέρεται να λύνει τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, με έναν τρόπο που δεν τον περίμενε ποτέ. Είπε ότι η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, κατάφερε δυο σημαντικά πράγματα, να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, αλλά και να πετύχει την εθνική συμφιλίωση μεταξύ δεξιάς και αριστεράς αλλά ότι τώρα, μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών, η χώρα γύρισε δυστυχώς πίσω στην εποχή του εμφυλίου πολέμου.

Επανέλαβε επίσης τις κατηγορίες του για τις σχέσεις του πρώην ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά, με τον Σόρος, λέγοντας ότι δεν ξέρει αν ο κ Κοτζιάς πήρε λεφτά, αλλά ότι σίγουρα υπάρχουν προνομιακές σχέσεις, υποστηρίζοντας ότι όλη η υπόθεση με τα Σκόπια, είναι μια οικονομική μπίζνα.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.