Καταρρέει η άμυνα των "μετριοπαθών" της Αγκύρας

-

Η άμυνα των υποστηριζόμενων από την Τουρκία δυνάμεων στο δυτικό Αλέππο κατέρρευσε ακόμη περαιτέρω, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών.

Η οργάνωση Hayat Tahrir al-Sham (πρώην συριακό παρακλάδι της Αλ Κάιντα) και άλλες «μετριοπαθείς ομάδες» απώλεσαν στον συριακό στρατό πάνω από 180km2 και φαίνεται ότι αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ.

Στις 17 Φεβρουαρίου, μονάδες του Συριακού Στρατού απελευθέρωσαν τα χωριά Anjarah, Hawr και Qasemiyah και μπήκαν στο χωριό Basratun, όπου ξέσπασαν συγκρούσεις.

Οι μισθοφόροι της Αγκυρας υποχωρούν τόσο γρήγορα ώστε να φαίνεται ότι οι φιλοκυβερνητικές δυνάμεις θα φτάσουν στην πόλη Daraat Izza στο άμεσο μέλλον. Μια τέτοια εξέλιξη θα σηματοδοτήσει την κατάρρευση ολόκληρης της άμυνας των ένοπλων ομάδων στην ευρύτερη Ιντλίμπ σε αυτό το τμήμα της Συρίας.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.