Κατηγορεί την Ελλάδα για "μη αποδοχή της μεσολάβησης ΝΑΤΟ" η Άγκυρα!

-

Για «ψέματα» σχετικά με τον τεχνικό διάλογο με τη χώρα μας που προτάθηκε από τον Γενς Στόλτενμπεργκ του ΝΑΤΟ, κατηγορεί ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου τη χώρα μας. «Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες έλαβε μια πρωτοβουλία. Ζήτησε τη γνώμη μας για τη διεξαγωγή τεχνικών διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα. Απαντήσαμε ότι είμαστε πάντα έτοιμοι για διάλογο...

"Ο Γενικός Γραμματέας ζήτησε τη γνώμη της Ελλάδας. Οι Έλληνες απάντησαν «καλό», μετά από αυτό ο Γενικός Γραμματέας έκανε μια δήλωση. Αλλά η Ελλάδα αρνήθηκε αυτήν τη δήλωση. Εν τω μεταξύ, ο Στόλτενμπεργκ δεν είπε ψέματα. Η Ελλάδα είπε ψέματα ... Αρχικά είπαν «καλά» και μετά αποσύρθηκαν τα λόγια τους» τόνισε. Παράλληλα, ανέφερε πως ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών του Νίκος Δένδιας δεν αποδέχθηκε την πρόταση για άνευ όρων συνάντηση σχετικά με την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο. Είχε προηγηθεί η δυσαρέσκεια της Αθήνας αναφορικά με τις δηλώσεις του επικεφαλής του ΝΑΤΟ, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.