Κεραυνοί "χορεύουν" πάνω από την γέφυρα Γκόλντεν Γκέιτ

-

Ο φωτογράφος Michael Shainblum έχει απαθανατίσει συχνά τοπία στα οποία πρωταγωνιστούν οι κεραυνοί. Είναι το αγαπημένο του φυσικό φαινόμενο και δεν χάνει την ευκαιρία να το περιλαμβάνει στις συνθέσεις του. Αυτή τη φορά μας χαρίζει λήψεις από μια ηλεκτρική καταιγίδα που φωτίζει τη γέφυρα Γκόλντεν Γκέιτ του Σαν Φρανσίσκο.

Γιατί αυτή η φωτογραφία είναι τόσο σημαντική για τον Shainblum; Εκτός από το γεγονός ότι παγώνει μια εντυπωσιακή χρονική στιγμή, αυτή η φωτογραφία χρειάστηκε αρκετά χρόνια για να τελειοποιηθεί. "Τα τελευταία 5 χρόνια προσπαθώ να τραβήξω μια τέτοια φωτογραφία", εξηγεί. "Κάθε φορά που αποτύγχανα και γύριζα στο σπίτι μου χωρίς λήψεις, αισθανόμουν μεγάλη απογοήτευση. Οπότε το βράδυ που κατάφερα να τραβήξω τις φωτογραφίες, δεν θα το ξεχάσω ποτέ".

Πηγή: mymodernmet.com

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.