Κικίλιας: Διαμορφώνεται πλειοψηφία τρόμου και συναλλαγών

-

Για πλειοψηφία του τρόμου και των συναλλαγών που φαίνεται να έχει διαμορφωθεί έκανε λόγο, ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

«Είναι θλιβερό να βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες ένα ποδοσφαιρικό αλισβερίσι μεταγραφών που δίνει την εντύπωση ότι είμαστε στο κατώτατο επίπεδο», τόνισε ο κ. Κικίλιας, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «είναι μεγάλο πρόβλημα για τη χώρα όταν ένας πρωθυπουργός παρακολουθεί εμβρόντητος στο υπουργικό του συμβούλιο, τον υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά και τον υπουργό Άμυνας κ. Καμμένο, να ανταλλάσσουν μεταξύ τους πολύ σοβαρές κατηγορίες για χρηματισμό στο πλαίσιο της συμφωνίας των Πρεσπών».

Ο κ. Τσίπρας επιδίωξε με τη συμφωνία των Πρεσπών να διαλύσει τη Νέα Δημοκρατία και, αφού δεν τα κατάφερε, προσπάθησε να το κάνει στην κεντροαριστερά για να φτιάξει μια νέα συμμαχία «προθύμων», δήλωσε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, τονίζοντας ότι «η ΝΔ έχει κοινοβουλευτικά όπλα που μπορεί να χρησιμοποιήσει».

Επισήμανε, επίσης, ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε ένα minimum αξιακό και ηθικό, ώστε όταν θα έρθει μια δυσκολία πάνω σε αυτό να χτίσουμε μια εθνική συμφωνία. Μετά από όσα έχουν γίνει, δε μπορεί να χτιστεί κανένα minimum συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ», ξεκαθάρισε ο κ. Κικίλιας.

Αναφερόμενος τέλος στον κ. Βούτση, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι «ο κ. Βούτσης προσπαθεί να κρατήσει μειλίχιο ύφος, αλλά στον τρόπο που λειτουργεί υπηρετεί την κυβερνητική παράταξη παρά τον ρόλο του προέδρου της Βουλής».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.